Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Betaalmethoden

Ideal

iDeal is de meest gebruikte en vertrouwde betaalmethode van Nederland. Via iDeal kun je gemakkelijk en snel betalen via de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Aangesloten banken zijn ABN Amro Bank, ASN Bank, Bunq, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. iDeal betalingen verlopen via de betaalprovider Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen.

 

PayPal

Kies voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar de beveiligde PayPal omgeving. Met een PayPal account hoef je alleen in te loggen met uw gekoppelde e-mailadres en wachtwoord om de betaling te voltooien, hierdoor is PayPal één van de makkelijkste en snelste betaalmethode.

 

Creditcard

Bij ons kun je gratis met jouw creditcard betalen (MasterCard, Maestro, VisaCard en American Express). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Creditcard betalingen verlopen via de betaalprovider Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. In het bestelproces kom je direct na het plaatsten van de bestelling in een 100% veilige omgeving om de creditcard betaling te voltooien, tevens wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Kortom: betalen zonder zorgen.

Overboeking

Je kunt ook betalen door het factuurbedrag vooraf over te boeken. Overboekingen verlopen via de betaalprovider Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen.
Let op: Je dient er rekening mee te houden dat met de verzending van de order wordt gewacht totdat de overboeking verwerkt is. Dit kan afhankelijk van jouw bank enkele dagen duren. Voor een snellere verwerking van de order adviseren wij gebruik te maken van een andere betaalmethode.

Apple Pay

Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Met Apple’s betaaldienst kun je contactloos betalen met bijvoorbeeld je iPhone. Je koppelt de betaaldienst dus aan je bestaande bankgegevens, zodat het geld gewoon van je eigen rekening af gaat. Apple Pay betalingen verlopen via de betaalprovider Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen.

Achteraf betalen of Betaal in 3 delen

De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Wanneer een bestelling is ontvangen betaal je eenvoudig door middel van Klarna’s betaalinstructies per mail. Je kunt kiezen voor Klarna Achteraf Betalen (betaal de gehele bestelling na levering) of kies voor Klarna Betalen in 3 delen (betaal de bestelling in 3 rentevrije termijnen, binnen een periode van 60 dagen).

Of kies voor in3. Bij in3 betaal je de eerste termijn direct via iDeal. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie. Klik hier voor de Privacyverklaring van in3.

Internationaal

In andere landen maakt men gebruik van andere vertrouwde betaalmethoden. Zo kan men gemakkelijk en snel betalen via de internetbankieromgeving van hun eigen bank. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om te betalen met Bancontact, SOFORT, Giropay en KBC/CBC. Al deze betalingen verlopen via de betaalprovider Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen.

De waardering van www.alternatievemiddelen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1327 reviews.
nl_NLNederlands