Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Aqua Aurora Vitalisateur de douche avec connecteurs

Spécifications

Numéro d'article
AA008
Marque
Aqua Aurora
190,00
J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds

Een Aqua Aurora Douchevitaliser zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. De vitaliser werkt op de frequentie van schelpkalk. Hierdoor verdwijnen onnatuurlijke frequenties van straling en energetische belastingen van andere toxische stoffen. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De Aqua Aurora Douchevitaliser

Koppel de vitaliser aan de mengkraan van je douche of bad, zodat de doucheslang hierop aangesloten kan worden.

Wordt geleverd inclusief de benodigde koppelstukken en installatietape voor de afdichting van de draadverbindingen waar geen rubber is toegepast.

De werking van een Aqua Aurora Douchevitaliser is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS 316, die gecertificeerd is voor de voedingsindustrie. De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste frequentie (schelpkalk) is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De vitaliser wist belastende frequenties en vervangt deze door de frequentie van de materie (schelpkalk) in de vitaliser.

Het vitaliseren van water

Bij het vitaliseren van water met de Aqua Aurora Douchevitaliser wordt er een frequentie overgedragen. In het geval van de Aqua Aurora vitalisers wordt er, afwijkend van andere vitalisers, in hoofdzaak gewerkt met frequenties op basis van schelpkalk (deze zit nog heel dicht bij de oorspronkelijke oer informatie van onze aarde, als het ware de trilling van moeder aarde). Dit maakt deze vitalisers dus uniek ten opzichte van andere vitalisers. Vitalisers kunnen, naast meer energie, ook informatie overdragen.

Water, wat tegenwoordig uit onze kranen komt, is sterk beïnvloed door zijn onnatuurlijke omgeving. Water wordt chemisch gezuiverd en daarna via uitgebreide leidingsystemen naar de consument vervoerd. Tijdens dit proces verliest het water zijn oorspronkelijke kracht en neemt het allerlei belastende informatie op. Zo weten we dat water belast wordt met straling zoals van hoogspanningsleidingen, zendmasten en generatoren. Maar we weten ook dat bij de chemische reiniging van water de belastingen energetisch nog aanwezig zijn. Vitalisers kunnen deze belastende informatie wissen en vervangen door de frequenties van schelpkalk. Zo krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug en zijn negatieve frequenties gewist.

Toepassingen

Niet alleen water, maar ook andere vloeistoffen, gassen en ook vaste stoffen kunnen worden gevitaliseerd. Bij vitaliseren van lucht ziet men het zuurstofgehalte stijgen en bij zaden en pootgoed ziet men de kiemkracht toenemen, de kwaliteit verbeteren en de opbrengst stijgen. Ook neemt het zuurstofgehalte van het bloed toe als men bijvoorbeeld door een ademvitaliser ademt. De schelpkalk vitalisers zijn universeel toepasbaar en zowel voor consument als bedrijfsleven een zeer effectieve investering. Goed voor onze gezondheid, in allerlei processen en voor ons milieu.

Zie voor alle Aqua Aurora schelpkalk vitalisers, die wij in het assortiment hebben, de overzichtspagina.

Specificaties van Aqua Aurora Douchevitaliser

Algemene informatie
● Toepassing: als verlengstuk op de mengkraan
● Onderhoud: geen
● Levensduur: bij normaal gebruik gaan ze een leven lang mee
● Garantie op materiaal: 5 jaar
● Laat water en lucht altijd van de dikke naar de dunne zijde door de vitaliser stromen!
Technische specificatie
● Materiaal: RVS 316 (voldoet aan de eisen voor de voedingsindustrie)
● Doorlaat: 10 mm
● Aansluiting: 3/8 duim
Uitwendige afmetingen
● Lengte: ca. 70 mm
● Breedte: ca. 40 mm
● Drukklasse: PN 10
● Stroomrichting inlaat: stompe zijde
● Stroomrichting uitlaat: tapse zijde
● Aansluitmaterialen: d.m.v. meegeleverde combikoppeling, binnen- en buitendraad

Montage- & Gebruiksvoorschriften van Aqua Aurora Douchevitaliser

Demonteer de doucheslang van de mengkraan. Plaats de meegeleverde verloopmof op de mengkraan en plaats daarna de meegeleverde verloopnippel op de tapse zijde van de vitaliser. Sluit de douchevitaliser aan op de verloopmof. Sluit de doucheslang weer aan op de verloopnippel. Gebruik afdichtingstape voor de montage.

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Aqua Aurora Douchevitaliser met aansluitstukken"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais