Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Aqua Aurora Vitalisateur de grue avec accouplements combinés

Spécifications

Numéro d'article
AA005
{{dc:woocommerce:product_sku}}
Marque
Aqua Aurora
(2)
190,00

Aqua Aurora Kraanvitaliser (o.b.v. schelpkalk), je vitaliseert direct het kraanwater en profiteert van de voordelen. Vitaal water!

Souvent acheté avec :

invisible

Aqua Aurora Energetische Pen

Aqua Aurora Energetic Pen (obv fréquence de calcaire coquillé), vitalise tous les liquides par agitation, pratique à emporter en extérieur.

Aqua Aurora Energetische Plaat 30 cm

Aqua Aurora plaque énergétique (obv fréquence de calcaire coquillé) pour les conditions stressantes (par ex. radiations, toxines) dans la maison, l'environnement de travail et l'alimentation.

Aqua Aurora Energetische Plaat extra sterk 30 cm

Aqua Aurora plaque énergétique extra forte (fréquence obv. de la chaux de coquillage) pour les conditions d'utilisation intensive (par ex. 5G) à la maison, dans l'environnement de travail et dans l'alimentation.

Aqua Aurora Douchevitaliser met aansluitstukken

Aqua Aurora Vitalisateur de douche (à base de calcaire), y compris les raccords, pour un branchement direct sur le mitigeur de la douche. De l'eau vitale !

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds

Een Aqua Aurora Kraanvitaliser zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. De vitaliser werkt op de frequentie van schelpkalk. Hierdoor verdwijnen onnatuurlijke frequenties van straling en energetische belastingen van andere toxische stoffen. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De Aqua Aurora Kraanvitaliser

Koppel deze vitaliser aan de keuken- of badkamerkraan en je hebt één gevitaliseerd tappunt.

De combikoppeling bestaat uit twee delen. Als de kraan een buitendraad heeft, monteer je alleen het grootste deel van de combikoppeling. Bij een binnendraad in de kraan gebruik je ook het kleine deel van de combikoppeling.

De werking van een Aqua Aurora Kraanvitaliser is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS 316, die gecertificeerd is voor de voedingsindustrie. De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste frequentie (schelpkalk) is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De vitaliser wist belastende frequenties en vervangt deze door de frequentie van de materie (schelpkalk) in de vitaliser.

Het vitaliseren van water

Bij het vitaliseren van water met de Aqua Aurora Kraanvitaliser wordt er een frequentie overgedragen. In het geval van de Aqua Aurora vitalisers wordt er, afwijkend van andere vitalisers, in hoofdzaak gewerkt met frequenties op basis van schelpkalk (deze zit nog heel dicht bij de oorspronkelijke oer informatie van onze aarde, als het ware de trilling van moeder aarde). Dit maakt deze vitalisers dus uniek ten opzichte van andere vitalisers. Vitalisers kunnen, naast meer energie, ook informatie overdragen.

Water, wat tegenwoordig uit onze kranen komt, is sterk beïnvloed door zijn onnatuurlijke omgeving. Water wordt chemisch gezuiverd en daarna via uitgebreide leidingsystemen naar de consument vervoerd. Tijdens dit proces verliest het water zijn oorspronkelijke kracht en neemt het allerlei belastende informatie op. Zo weten we dat water belast wordt met straling zoals van hoogspanningsleidingen, zendmasten en generatoren. Maar we weten ook dat bij de chemische reiniging van water de belastingen energetisch nog aanwezig zijn. Vitalisers kunnen deze belastende informatie wissen en vervangen door de frequenties van schelpkalk. Zo krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug en zijn negatieve frequenties gewist.

Applications

Niet alleen water, maar ook andere vloeistoffen, gassen en ook vaste stoffen kunnen worden gevitaliseerd. Bij vitaliseren van lucht ziet men het zuurstofgehalte stijgen en bij zaden en pootgoed ziet men de kiemkracht toenemen, de kwaliteit verbeteren en de opbrengst stijgen. Ook neemt het zuurstofgehalte van het bloed toe als men bijvoorbeeld door een ademvitaliser ademt. De schelpkalk vitalisers zijn universeel toepasbaar en zowel voor consument als bedrijfsleven een zeer effectieve investering. Goed voor onze gezondheid, in allerlei processen en voor ons milieu.

Pour tous les vitrificateurs de chaux en coquille Aqua Aurora, voir notre gamme, la page de présentation.

Specificaties van Aqua Aurora Kraanvitaliser

Informations générales
● Toepassing: op (buiten) kranen aan te sluiten
● Entretien : aucun
● Durée de vie : avec une utilisation normale, ils durent toute une vie.
Garantie sur les matériaux : 5 ans
● Laissez toujours l'eau et l'air s'écouler à travers le vitalisateur du côté épais vers le côté fin !
● Opmerkingen: universeel toepasbaar, zorgt voor neutrale zachte smaak van het water.
Spécifications techniques
● Matériau : acier inoxydable 316 (conforme aux exigences de l'industrie alimentaire).
● Passage : 10 mm
● Raccordement : 3/8 pouce
Dimensions extérieures
● Longueur : environ 70 mm
● Largeur : environ 40 mm
Classe de pression : PN 10
● Sens d'écoulement de l'entrée : côté obtus.
● Sens d'écoulement de la sortie : côté conique
● Aansluitmaterialen: d.m.v. meegeleverde combikoppeling, binnen- en buitendraad

Montage- & Gebruiksvoorschriften van Aqua Aurora Kraanvitaliser

Verwijder de pergulator van de kraan en koppel het verbindingselement aan de kraan. Draai daarna de kraanvitaliser op het koppelstuk. De combikoppeling past op 90% van de kranen. Als de standaard koppelstukken niet passen op de kraan, raadpleeg een sanitair winkel voor de bij jouw kraan passende koppeling of kijk online op websites van b.v. Wasco of OEG voor de juiste koppeling. Gebruik zo nodig afdichtingstape.

2 avis pour Aqua Aurora Kraanvitaliser met combikoppelingen

  1. E.L Vogel (client confirmé)

    Het materiaal ziet er degelijk en kwalitatief goed uit. Is van goede kwaliteit.

  2. Laurens van Mourik (client confirmé)

    Werkt zeer goed!

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais