Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Aqua Aurora Vitalisateur de voyage avec 2 raccords Gardena

Spécifications

Numéro d'article
AA006
{{dc:woocommerce:product_sku}}
Marque
Aqua Aurora
(1)
190,00

Aqua Aurora Reisvitaliser (o.b.v. schelpkalk) inclusief 2 gardena aansluitingen, te gebruiken voor tuin, boot, camper, hotel of onderweg.

Souvent acheté avec :

invisible

Aqua Aurora Energetische Pen

Aqua Aurora Energetic Pen (obv fréquence de calcaire coquillé), vitalise tous les liquides par agitation, pratique à emporter en extérieur.

Aqua Aurora Energetische Plaat 30 cm

Aqua Aurora plaque énergétique (obv fréquence de calcaire coquillé) pour les conditions stressantes (par ex. radiations, toxines) dans la maison, l'environnement de travail et l'alimentation.

Aqua Aurora Energetische Plaat extra sterk 30 cm

Aqua Aurora plaque énergétique extra forte (fréquence obv. de la chaux de coquillage) pour les conditions d'utilisation intensive (par ex. 5G) à la maison, dans l'environnement de travail et dans l'alimentation.

Aqua Aurora Kraanvitaliser met combikoppelingen

Aqua Aurora Kraanvitaliser (o.b.v. schelpkalk), je vitaliseert direct het kraanwater en profiteert van de voordelen. Vitaal water!

Aqua Aurora Douchevitaliser met aansluitstukken

Aqua Aurora Vitalisateur de douche (à base de calcaire), y compris les raccords, pour un branchement direct sur le mitigeur de la douche. De l'eau vitale !

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds

Een Aqua Aurora Reisvitaliser zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. De vitaliser werkt op de frequentie van schelpkalk. Hierdoor verdwijnen onnatuurlijke frequenties van straling en energetische belastingen van andere toxische stoffen. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De Aqua Aurora Reisvitaliser

De reisvitaliser is multifunctioneel te gebruiken. Denk aan de watertank van de caravan, boot of op de tuinslang. De reisvitaliser is ook geschikt voor beluchting van vijvers (dan wordt het een luchtvitaliser).

Deze mini wordt geleverd met een gardenakoppeling aan beide zijden. Voor afdichtingen waar geen rubber is toegepast wordt installatietape meegeleverd.

De werking van een Aqua Aurora Reisvitaliser is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS 316, die gecertificeerd is voor de voedingsindustrie. De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste frequentie (schelpkalk) is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De vitaliser wist belastende frequenties en vervangt deze door de frequentie van de materie (schelpkalk) in de vitaliser.

Het vitaliseren van water

Bij het vitaliseren van water met de Aqua Aurora Reisvitaliser wordt er een frequentie overgedragen. In het geval van de Aqua Aurora vitalisers wordt er, afwijkend van andere vitalisers, in hoofdzaak gewerkt met frequenties op basis van schelpkalk (deze zit nog heel dicht bij de oorspronkelijke oer informatie van onze aarde, als het ware de trilling van moeder aarde). Dit maakt deze vitalisers dus uniek ten opzichte van andere vitalisers. Vitalisers kunnen, naast meer energie, ook informatie overdragen.

Water, wat tegenwoordig uit onze kranen komt, is sterk beïnvloed door zijn onnatuurlijke omgeving. Water wordt chemisch gezuiverd en daarna via uitgebreide leidingsystemen naar de consument vervoerd. Tijdens dit proces verliest het water zijn oorspronkelijke kracht en neemt het allerlei belastende informatie op. Zo weten we dat water belast wordt met straling zoals van hoogspanningsleidingen, zendmasten en generatoren. Maar we weten ook dat bij de chemische reiniging van water de belastingen energetisch nog aanwezig zijn. Vitalisers kunnen deze belastende informatie wissen en vervangen door de frequenties van schelpkalk. Zo krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug en zijn negatieve frequenties gewist.

Applications

Niet alleen water, maar ook andere vloeistoffen, gassen en ook vaste stoffen kunnen worden gevitaliseerd. Bij vitaliseren van lucht ziet men het zuurstofgehalte stijgen en bij zaden en pootgoed ziet men de kiemkracht toenemen, de kwaliteit verbeteren en de opbrengst stijgen. Ook neemt het zuurstofgehalte van het bloed toe als men bijvoorbeeld door een ademvitaliser ademt. De schelpkalk vitalisers zijn universeel toepasbaar en zowel voor consument als bedrijfsleven een zeer effectieve investering. Goed voor onze gezondheid, in allerlei processen en voor ons milieu.

Pour tous les vitrificateurs de chaux en coquille Aqua Aurora, voir notre gamme, la page de présentation.

Specificaties van Aqua Aurora Reisvitaliser

Informations générales
● Toepassing: mobiel, voor boot, camper, hotel of voor koppeling aan tuinslangen en vijverbeluchtingspompen
● Entretien : aucun
● Durée de vie : avec une utilisation normale, ils durent toute une vie.
Garantie sur les matériaux : 5 ans
● Laissez toujours l'eau et l'air s'écouler à travers le vitalisateur du côté épais vers le côté fin !
Spécifications techniques
● Matériau : acier inoxydable 316 (conforme aux exigences de l'industrie alimentaire).
● Passage : 10 mm
● Raccordement : 3/8 pouce
Dimensions extérieures
● Longueur : environ 70 mm
● Largeur : environ 40 mm
Classe de pression : PN 10
● Sens d'écoulement de l'entrée : côté obtus.
● Sens d'écoulement de la sortie : côté conique
● Aansluitmaterialen: d.m.v. de meegeleverde gardena koppelingen of geschikt voor rvs, b.v. kunststof, messing of rvs.

Montage- & Gebruiksvoorschriften van Aqua Aurora Reisvitaliser

Klik de vitaliser eenvoudig in de gardena aansluiting en zorg ervoor dat de waterstroom van het brede naar het smalle gedeelte gaat. Indien er andere aansluitingen nodig zijn, raadpleeg een bouw-, tuin- of sanitair winkel voor een passende koppeling. Gebruik zo nodig afdichtingstape.

1 avis pour Aqua Aurora Reisvitaliser met 2 gardena-aansluitingen

  1. marten (client confirmé)

    Vraag me af of er schelpenkalk in zit. De vitalisator ziet er identiek uit als andere merken die met het systeem werk van die man uit Dalfsen..

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais