Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Robinet en acier inoxydable Berkey avec vitalisateur Aqua Aurora

Spécifications

Numéro d'article
AMBRK-AAV
Marque
Aqua Aurora, Berkey, British Berkefeld, ProOne
(6)
285,00

Le robinet en acier inoxydable Berkey avec le vitalisateur Aqua Aurora. Vitalisez votre eau filtrée pendant la vidange pour une eau délicieusement filtrée et vitalisée !

AantalKorting
3 + 5%
Profiter de ce produit de soutien au personnel (en), zie bovenstaand overzicht. La prime est versée dans le panier de la ménagère !
J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
Distributeur Logo Berkey
ProOne revendeur agréé

Het beste van twee werelden! Het Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser, hiermee vitaliseer je jouw gefilterde water tijdens het aftappen en gebruik je daarna heerlijk gefilterd en gevitaliseerd water! De perfecte aanvulling op jouw Berkey-, ProOne- of British Berkefeld waterfilter!

Dit Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser is van hoge kwaliteit en is mooi afgewerkt. Het maakt jouw waterfilter compleet. Hij past op alle roestvrijstalen Berkey waterfilters (dus niet op de Berkey Light) en zelfs op de roestvrijstalen ProOne waterfilter systemen et le British Berkefeld waterfilter systemen.

Vitaliseren met het Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser

Water, wat tegenwoordig uit onze kranen komt, is sterk beïnvloed door zijn onnatuurlijke omgeving. Water wordt chemisch gezuiverd en daarna via uitgebreide leidingsystemen naar de consument vervoerd. Tijdens dit proces verliest het water zijn oorspronkelijke kracht en neemt het allerlei belastende informatie op. Zo weten we dat water belast wordt met straling zoals van hoogspanningsleidingen, zendmasten en generatoren. Maar we weten ook dat bij de chemische reiniging van water de belastingen energetisch nog aanwezig zijn. Vitalisers kunnen deze belastende informatie wissen en vervangen door de frequenties van schelpkalk. Zo krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug en zijn negatieve frequenties gewist. Een Berkey-, ProOne- of British Berkefeld waterfilter zuivert het water, maar vitaliseert het niet. Met deze combinatie is het proces dus helemaal compleet!

Het Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser zorgt er dus voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. De vitaliser werkt op de frequentie van schelpkalk. Hierdoor verdwijnen onnatuurlijke frequenties van straling en energetische belastingen van andere toxische stoffen. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De werking van een Aqua Aurora Vitaliser is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS 316, die gecertificeerd is voor de voedingsindustrie. De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste frequentie (schelpkalk) is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De vitaliser wist belastende frequenties en vervangt deze door de frequentie van de materie (schelpkalk) in de vitaliser. In het geval van de Aqua Aurora vitalisers wordt er, afwijkend van andere vitalisers, in hoofdzaak gewerkt met frequenties op basis van schelpkalk (deze zit nog heel dicht bij de oorspronkelijke oer informatie van onze aarde, als het ware de trilling van moeder aarde). Dit maakt deze vitalisers dus uniek ten opzichte van andere vitalisers.

Kenmerken Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser:

 • Gemaakt van een hoogwaardige roestvrijstaal
 • Prachtig gepolijste afwerking
 • Het geheel steekt circa 17 cm uit de waterfilter
 • Wijde opening van de kraanmond
 • Eenvoudige aan / uit handgreep positie
 • Vul een glas van 250 ml in enkele seconden
 • Inclusief alle benodigdheden zoals een moertje, afdekplaatje, siliconen afsluitringen en (indien nodig) afdichtingstape. Alles wat nodig is voor een eenvoudige installatie.
 • Vooraf al geheel samengesteld en getest. Je hoeft dus alleen nog te monteren

Aanvulling op jouw Berkey-, ProOne- of British Berkefeld waterfilter

Bestel hem dus eenvoudig bij jouw roestvrijstalen Filtre à eau Berkey, ProOne waterfilter ou British Berkefeld waterfilter. Het Berkey RVS kraantje is al een populaire toevoeging bij een waterfilter, maar deze Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser maakt het proces nu dus helemaal compleet!

Montage

Montage is erg eenvoudig. Het kraantje is vooraf al geheel samengesteld en getest. Het wordt geleverd met een samenstelling van een Berkey RVS kraantje met Aqua Aurora vitaliser, 1 moerbuisje, 1 RVS afdekplaatje, 1 zwarte rubberen afsluitring, 1 witte siliconen afsluitring en afdichtingstape.
Steek het kraantje door het gat in de onderste kamer van de waterfilter. Zorg ervoor dat de zwarte rubberen afsluitring (reeds op de schroefdraad) aan de buitenkant zitten. Schuif de witte siliconen afsluitring aan de binnenkant op de schroefdraad, gevolgd door het andere RVS afdekplaatje. Zie onderstaande afbeelding.
Draai vervolgens het moerbuisje op de schroefdraad van het kraantje (aan de binnenkant van de waterfilter) en draai het goed vast (tot je niet meer kunt). Hou dan het moerbuisje vast aan de binnenkant en ga je aan het kraantje draaien aan de buitenkant. Je merkt dat hij dan nog vaster komt te zitten. Dit doe je dus tot het niet meer verder lukt. Als het kraantje dan niet recht zit, doe je het volgende: je laat het moerbuisje aan de binnenkant los en je draaien alleen met het kraantje aan de buitenkant totdat hij recht zit. Hij draait dan namelijk in zijn geheel. Mocht je per ongeluk te ver hebben gedraaid, dan NIET terugdraaien. Je draait hem dan namelijk weer los. Als je dus te ver bent, dan draai je nogmaals in zijn geheel door totdat hij weer goed zit.
Je bent nu klaar voor gebruik en kunt water tappen uit de waterfilter.
Mocht er toch wat water lekken in het midden van het kraantje, dan kan je hierbij nog gebruik maken van de bijgeleverde afdichtingstape. Maak de onderdelen los, gebruik de afdichtingstape en draai het weer goed vast.
LET OP! Je hebt de afdichtingstape (rood-witte rol) dus NIET nodig voor de eerste montage, deze zit er alleen bij als reserve. Je gebruikt hem dus alleen als er een lekkage is ontstaan in het midden van het kraantje, waar je deze afdichtingstape dus ook ziet zitten. Gebruik deze tape dus NIET om het kraantje aan te sluiten op de onderste bak van de waterfilter.

6 avis pour Berkey RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser

 1. Marieke de Pater (client confirmé)

  Naast dat t water weer levend wordt is t ook gewoon heel leuk om dat kraantje open en dicht te doen 😀 ik krijg nu glaasjes water aangedragen door de kleinkinderen.

 2. Melanie (client confirmé)

  Het water smaakt zachter!

 3. Heidi van der Schoot (client confirmé)

  Heel helder 🙂

 4. Jac Leenders (client confirmé)

  Was verrast door de mogelijkheid om een Berkey waterfilter te kunnen combineren met een watervitaliser van Aqua Aurora.

 5. Cari Batta (client confirmé)

  Heel netjes verpakt en prima snelle levering, persoonlijk kaartje 🎫 erbij uitstekende service. De doorloopsnelheid van ons Crown Berkey is exact 6 liter per uur met 2 BB filters en 2 fluoride filters. Dat is echt heel handig! Wij hebben hiermee echt een off-grid watergevoel. Omdat we uitsluitend bronwater filteren. Het is een zeer handige installatie. We namen ook het aqua-aurora vitaliserend kraantje erbij. Het water is erg lekker, al ligt dat vast ook aan de bron. 💦 Wij willen het iedereen warm aanbevelen via alternatieve middelen NL. Bedankt Melanie en Tom!

 6. Birgit (client confirmé)

  We genieten nu heerlijk van gevitaliseerd water op onze big berkey! Snelle levering met goede uitleg voor de montage. Bedankt!

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais