Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Berkey Filtres à eau Démarrage d'amorçage Kit

Spécifications

Numéro d'article
BRFPK-KIT
Marque
Berkey
(1)
17,00

De Berkey Waterfilters Priming Starter Kit helpt bij het primen, het goed in elkaar zetten en het controleren van jouw Berkey waterfilter!

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
Distributeur Logo Berkey

Berkey Waterfilters Priming Starter Kit – Deze kit is ideaal voor Berkey-gebruikers om te helpen bij het primen van de Black Berkey filterelementen, de waterfilter goed in elkaar te zetten en te controleren of alles correct is gemonteerd.

De Priming Starter Kit bevat de volgende onderdelen:

● 1x Prime Rite Universal Primer: handige tool om de Éléments filtrants Berkey noirs met de kraan te primen.
● 1x Prime Rite Fluoride & Arsenicum filter adapter: een adapter om ook de Fluoride & Arsenicum filters eenvoudig te kunnen primen.
● 1x Anti-Airlock Clip (Vapor Lock Clip): soms trekt een Berkey waterfilter vacuüm in de onderste bak, dit clipje zorgt ervoor dat dit niet gebeurd en is eenvoudig te plaatsen op de rand van de onderste bak.
● 2x klein flesje rode kleurstof: met de rode kleurstof kan je testen of je jouw Berkey waterfilter goed hebt gemonteerd bij de 1ste keer of na een schoonmaakbeurt. Zie voor deze test ook onze instructievideo’s.

De eerste stap bij het prepareren van een Berkey waterfilter is namelijk het primen van Éléments filtrants Berkey noirs. Belangrijk is dat dit goed gebeurd, anders duurt het zuiveren van het water erg lang. Primen moet worden gedaan voordat je de dus Black Berkey elementen in de Berkey waterfilter plaatst. Primen houdt in dat er wat water door het element wordt geperst onder een kleine druk om ervoor te zorgen dat het Black Berkey zuiveringselement van binnen nat wordt (lucht gaat uit het element). Hierdoor profiteer je van flinke filtersnelheid van elk element. Om te primen kun je gebruik maken van een Priming Button, een kleine rubber ring waarmee je het element op een kraan kunt laten doorlopen. Deze wordt standaard bij de Black Berkey filterelementen geleverd in de doos. Of je maakt dus gebruik de Prime Rite Universal Primer, onderdeel van deze Priming Starter Kit. Daarnaast bevat deze kit dus een adaptor voor de Fluoride & Arsenicum filters, een Anti-Airlock Clip (Vapor Lock Clip) voor als de Berkey waterfilter toevallig vacuüm trekt en rode kleurstof om te kunnen controleren of de Berkey waterfilter goed is geïnstalleerd. Je bent hiermee dus helemaal compleet voor de perfecte Berkey ervaring!

De handleiding van deze Priming Starter Kit is hier te downloaden: cliquez ici.

1 avis pour Berkey Waterfilters Priming Starter Kit

  1. Vera (client confirmé)

    Een handig setje voor de Berkeyfilters.

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais