Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Élément filtrant noir Berkey (1 pièce)

Spécifications

Numéro d'article
BRBB9-1
Marque
Berkey
110,00

Het Black Berkey waterfilter element maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in waterzuivering. Per stuk te bestellen.

A combiner avec :

invisible

Ultra Fluoride Waterfilter Elementen (2 stuks)

Ultra Fluoride waterfilter elementen bieden de mogelijkheid om zowel in de natuur voorkomende, als toegevoegde fluoride uit jouw drinkwater te verwijderen.

Provisoirement indisponible

Black Berkey Primer

L'amorce Black Berkey permet d'amorcer facilement les éléments Black Berkey sans avoir besoin d'un robinet ou d'une autre source d'eau.

Prime Service: Wij primen de Berkey filterelementen voor jou

Vind je het primen van de Black Berkey filterelementen lastig? Kies er dan voor om het door ons te laten doen: de Prime Service.

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
Distributeur Logo Berkey

Black Berkey waterfilter element – Berkey is één van de meest verkochte merken waterfilters en zuiveringssystemen over de hele wereld en wordt aanbevolen door verschillende gezondheidstijdschriften, laboratoria en onafhankelijke gezondheidswebsites. Er zijn miljoenen tevreden klanten over de hele wereld.

Berkey waterfilters filteren meer dan 99,9% chloor, virussen, bacteriën, cysten, medicijnresten, parasieten en gevaarlijke chemische verontreinigingen eruit.  Zware metalen worden voor 95% eruit gefilterd (tot 100% zelfs met filtres à fluorure et à arsenic). Cela permet de préserver les minéraux essentiels dont votre corps a besoin.

Dit filterelement maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in waterzuivering. Berkey waterfilters worden daarom gezien als beste en duurzaamste waterfiltersystemen op de markt en zijn de best presterende draagbare waterfilters.

Alle Berkey waterfilters worden standaard geleverd met 2 originele Black Berkey filterelementen, behalve de Go Berkey waterfilter set. Je kunt de elementen per 2 bestellen, maar bij ons kun je dus ook een los element bestellen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld het element in de Go Berkey wilt vervangen of als er maar één filterelement in een andere Berkey waterfilter vervangen hoeft te worden (bijvoorbeeld bij beschadiging of verlies).

Het Black Berkey waterfilter element is een van de beste zwaartekracht filterelementen in de wereld. Berkey systemen met deze elementen verwijderen veel meer dan standaard waterfilters. Een stevig koolstofblok gemaakt van natuurlijke kokosnootschaal, de microporiën in de Black Berkey elementen zijn zo klein dat bacteriën er eenvoudigweg niet doorheen kunnen gaan. Ze zijn ook zo krachtig dat ze rode kleurstoffen uit water kunnen verwijderen zonder de nuttige mineralen te verwijderen die je lichaam nodig heeft.

Het Black Berkey filterelement verwijdert of vermindert ook virussen, pathogene cysten, parasieten, schadelijke of ongewenste chemicaliën zoals herbiciden en pesticiden, VOC’s, detergentia, organische oplosmiddelen, vertroebelingen, trihalomethanen, slib, sediment, zware metalen, fijne smaken en geuren, maar ze laten de gezonde en goede mineralen die je lichaam nodig heeft achter. Ze zijn getest door een onafhankelijk laboratorium volgens NSF/ANSI-normen 42 en 53. Zie het rapport de laboratoire pour plus de détails.

Elk Black Berkey element filtert maximaal 11.350 liter water.

De doos van het Black Berkey filterelement bevat de volgende onderdelen:

● 1x Black Berkey filterelement
● 1x Zwarte rubber ringetjes: voor tussen het filterelement en de RVS bak
● 1x Vleugelmoertjes: om het filterelement mee vast te draaien
● 1x Priming Button: bruin rubber ringetje om de filterelementen met de kraan te primen.
● 1x Engelstalige handleiding

Klaarmaken voor gebruik
De eerste stap is het primen van de Black Berkey filterelementen. Belangrijk is dat dit goed gebeurd, anders duurt het zuiveren van het water erg lang. Wij verwijzen voor hulp bij installatie, handleidingen, veelgestelde vragen en instructievideo’s naar: Informations sur les filtres à eau Berkey. En cas d'échec de l'amorçage avec le robinet, un kit d'amorçage commander chez nous.

 

–> Je kan dit filterelement ook plaatsen in ProOne waterfilter en/of in een British Berkefeld waterfilter.

 

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Black Berkey Waterfilter Element (1 stuk)"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais