Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

ProOne ProMax Filtre de douche chrome

Spécifications

Numéro d'article
PEPM-9000CHR
Marque
ProOne
(2)
87,50

De ProOne ProMax Douchefilter vermindert/verwijdert meer dan 200 verontreinigingen (o.a. chloor en fluoride). Ervaar zachter haar en een zachtere huid!

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
ProOne revendeur agréé

ProOne ProMax Douchefilter – Met behulp van ProMax-filtertechnologie, een meertrapsfiltratiesysteem, vermindert/verwijdert het een breed scala van meer dan 200 verontreinigingen, waaronder VOC’s, lood, fluoride, zware metalen, pesticiden, SVC’s, ontsmettingsmiddelen, chloor, chlooramines, anorganische niet-metalen, herbiciden, geneesmiddelen, PFOA, PFOS en micro-organismen.

Het water waarmee je doucht kan evenveel verontreinigingen bevatten als ongefilterd drinkwater. Chemicaliën in je douchewater kunnen droog haar en een droge huid veroorzaken. Kleine upgrades kunnen de kwaliteit van leven al echt verbeteren. Ervaar het opmerkelijke verschil dat deze hoogwaardige douchefilter kan maken in jouw dagelijkse leven. Ervaar zachter haar en een zachtere huid, evenals gemoedsrust in de veiligheid van jouw water.

De ProOne ProMax Douchefilter

Neem een douche met deze douchefilter en ervaar het zelf. Deze filter beschikt over een 4-traps filtratieproces met behulp van nieuwe RF-waterfilterelementtechnologie en is geschikt voor de standaard 1/2″ doucheaansluiting. Het helpt jouw huid te beschermen tegen de ongezonde effecten van verontreinigingen die zich in het water kunnen bevinden. Onafhankelijke laboratoriumtests tonen aan dat de ProOne ProMax douchefilter helpt bij het verminderen van meer dan 200 verontreinigingen, waaronder VOC’s, zware metalen, pesticiden, chlooramines, chloor, fluoride, herbiciden, farmaceutische producten en geur. Getest volgens NSF/ANSI-42 en 53 normen. Daarnaast helpt het kalkaanslag, algen en bacteriën onder controle te houden. Elke filtratiefase maakt gebruik van een unieke gepatenteerde formule van geïnfuseerde microporeuze foamTM-schijfmedia die zijn ontworpen om een specifieke groep verontreinigingen aan te pakken.
Deze ProOne ProMax douchefilter is gemaakt van ABS-kunststof en is PBA-vrij. Daarnaast is de filter vervangbaar.

Een samenvatting van ProOne ProMax douchefilter:

 • Gepolijste chroomafwerking
 • 4-traps filtratieproces
 • Verwijdert meer dan 200 verontreinigingen, waaronder ook fluoride
 • Helpt kalkaanslag, algen en bacteriën onder controle te houden
 • Zie onafhankelijk labrapport, getest volgens NSF/ANSI-42 en 53 normen
 • Makkelijk te installeren (het product wordt geleverd inclusief rol Teflon tape)
 • Filterlevensduur tot 9 maanden
 • Vervangingsfilter: PEPM-RF
 • Gemaakt van ABS-kunststof en is BPA-vrij
 • Geschikt voor de standaard 1/2″ doucheaansluiting

Wat is inbegrepen bij de ProOne ProMax douchefilter?

De ProOne ProMax douchefilter wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde ProMax-filterpatroon in een verchroomde behuizing. Daarnaast zit er teflontape en een instructieboekje (Engels) in de doos. De douchefilter past op de standaard 1/2″ doucheaansluiting. Afmetingen circa: 9 bij 13 cm.

Installatie instructies:

1. Maak de aansluiting van de kraan of douchearm én slang of douchekop schoon (dus waar je de douchefilter wilt aansluiten)
2. Breng 3 lagen Teflon tape aan op de aansluiting en op de onderste aansluiting van de douchefilter (met de klok mee)
3. Zorg dat de rubberen ring in de bovenste aansluiting van de douchefilter zit
4. Bevestig de douchefilter aan de kraan of douchearm én slang of douchekop en draai hem met de klok mee vast (LET OP!! NIET te strak aandraaien)
5. Zet de kraan aan op de gewenste tempratuur
6. Laat het water enkele minuten lopen zonder er zelf onder te staan
7. Je bent klaar en je kan genieten van de ProOne ProMax douchefilter

Opmerkingen:
– Als er lekkage is tussen de twee behuizingen, probeer deze dan vaster te draaien. Mocht dit niet helpen, draai dan de behuizingen lossen en controleer of de O-ring goed in de groef zit. Eventueel kan je de 0-ring omdraaien. Draai de behuizingen daarna weer goed vast en test opnieuw. Blijf deze handelingen herhalen tot de lekkage er niet meer is.
– Vervang de vervangingsfilter tussen de 6 en 9 maanden.

2 avis pour ProOne ProMax Douchefilter chroom

 1. A. (client confirmé)

  Merkte gelijk effect. Erg blij met dit product.

 2. Ruben (client confirmé)

  Super tevreden en blij met deze filter. Veel research gedaan maar uiteindelijk op deze uitgekomen. Ook op basis van de goede adviezen van Melanie & Tom van Alternatievemiddelen.nl. Ik merk veel minder ‘witte’ stoom/damp in mijn douche/badkamer en mijn huid voelt veel beter! Zeker een aanrader.

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais