Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

ProOne Carafe filtrante 1,5L

Spécifications

Numéro d'article
PEWFP-4-FR
{{dc:woocommerce:product_sku}}
Numéro EAN
850024056039
Nombre de personnes
1 personne, 2 personnes
Hauteur en cm
27
Capacité (l)
1,5
Marque
ProOne
(1)
95,00

De ProOne waterfilterkan 1.5L met ProOne G2.0 M waterfilterelement – ideaal om onderweg of op reis water te filteren, ook voor gebruik thuis of op kantoor!

Ce produit est souvent acheté en même temps que :

invisible

ProOne G2.0 M Waterfilter Element voor ProOne Waterfilterkan

Het ProOne G2.0 M waterfilter element voor de ProOne Waterfilterkan, heeft uitstekende prestaties bij het verminderen van meer dan 200 verontreinigingen!

J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
ProOne revendeur agréé

De ProOne waterfilterkan 1.5L is een waterfilterkan met een ProOne G2.0 M waterfilterelement erin. Ideaal om onderweg of op reis water te filteren, denk bijvoorbeeld aan een vakantie op een camping, in een vakantiehuis of in een camper. Hij is natuurlijk ook geschikt voor het gebruik thuis of op kantoor. Hij heeft geen stroom of aansluiting nodig, je kan op elk moment van de dag genieten van zuiver water. Ideaal voor gebruik met kraanwater en de meeste natuurlijke drinkwaterbronnen (waaronder water uit meren, rivieren, beekjes, vijvers en regenwater).

De ProOne waterfilterkan is uniek in zijn soort, met geavanceerde ProOne G2.0 zwaartekrachtfiltratietechnologie. Het bijgeleverde ProOne G2.0 M waterfilterelement verwijdert meer dan 200 verontreinigingen, waaronder fluoride, chloor, chlooramines, VOC’s, bacteriën, farmaceutica, lood en zware metalen,… terwijl de goede mineralen behouden blijven. Het is doordrenkt met zilver om de groei van bacteriën te voorkomen. ProOne G2.0 filterelementen zijn getest door een onafhankelijk laboratorium volgens de normen van NSF/ANSI 42, 53, P231, P401 en P473.

Unieke ontwerp van de ProOne waterfilterkan

Waterfilterkannen zien er misschien allemaal hetzelfde uit, maar de ProOne waterfilterkan is uniek. In plaats van het traditionele doorgietfilter, maakt de ProOne waterfilterkan gebruik van een geavanceerde zwaartekrachtfiltertechnologie, waardoor er minder verontreinigingen in jouw drinkwater terechtkomen. In traditionele waterfilterkannen zit het filter daarnaast in het gefilterde water, waardoor mogelijk kruisbesmetting van jouw drinkwater mogelijk is. Het unieke ontwerp van de ProOne waterfilterkan plaatst het filter rechtop in de container, buiten het gefilterde water, waardoor de kans op kruisbesmetting wordt verminderd en het zuiverst mogelijke drinkwater wordt gegarandeerd.

Kenmerken ProOne waterfilterkan:

 • Inbegrepen: waterfilterkan, 1 ProOne G2.0 M waterfilterelement en een uitneembare fruit infuser.
 • “Alles-in-één” filtertechnologie – GEEN extra filters nodig voor bijvoorbeeld fluoridereductie
 • Reinigbaar en herbruikbaar. Kan op een koele, droge plaats worden bewaard wanneer het niet in gebruik is. Hoeft dus niet nat (verzadigd) te blijven wanneer het niet in gebruik is
 • Voir indépendant rapport de laboratoireTesté selon les normes NSF/ANSI 42, 53, P231, P401 et P473
 • Préserve les minéraux sains et bons dont votre corps a besoin dans l'eau
 • Materialen: BPA- en BPS-vrije materialen
 • Inhoud: circa 1,5 liter
 • Afmetingen: 25 cm x 13 cm
 • Levensduur filterelement: circa 850 liter of 6 maanden

Eerste keer in gebruik nemen

Wij verwijzen voor aanvullende informatie, hulp bij installatie, veelgestelde vragen en handleidingen naar: Informations sur les filtres à eau ProOne. Hier staat bijvoorbeeld een installatievideo van de ProOne waterfilterkan. Hieronder ook nog even een kort stappenplan:
1. Haal het product uit de doos en leg het filterelement voorlopig opzij.
2. Reinig het deksel, de bovenste blauwe bak en de kan met vloeibaar mild wasmiddel. NIET IN DE VAATWASSER DOEN! Droog af met een zachte doek.
3. Haal het filterelement uit de verpakking. Verwijder de vleugelmoer en de ring van de filtersteel. Terwijl je de plastic basis van het filterelement met één hand vasthoudt, houdt je het onder stromend koud kraanwater, spoel af en schrob gedurende 2 minuten. ZORG ERVOOR DAT ER GEEN WATER IN DE STEEL VAN HET FILTERELEMENT KOMT!
4. Steek de steel (met rubberen ring erop) van het filterelement door het gat in de bovenste blauwe bak. Draai de vleugelmoer vast aan de ONDERZIJDE van de bovenste blauwe bak. Niet te vast aandraaien.
5. Plaats de bovenste blauwe bak in de kan.
6. Vul de bovenste blauwe bak met koud kraanwater en plaats de deksel. De eerste waterdoorloop duurt langer omdat het filterelement zich eerst helemaal vult met water (zoals bij elk zwaartekrachtfilter, zal het water druppelen, druppelen, druppelen naar onderen).
7. Gooi de eerste twee cycli gefilterd water weg.
8. Je bent nu klaar voor gebruik en kan genieten van het gefilterde water.

1 avis pour ProOne Waterfilterkan 1,5L

 1. Anna (client confirmé)

  Vriendelijk contact en snelle reactie. Mooi op tijd verzonden ondanks vakantie. ProOne waterkan bevalt goed.

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais