Bienvenue sur Alternatievemiddelen.nl de la part de Tom et Melanie

Livraison rapide

Livraison gratuite à partir de 75 € (NL) et 100 € (dans de nombreux pays de l'UE)

Collecte possible

Standard pour les filtres à eau Imperial et Crown Berkey

Spécifications

Numéro d'article
BRXLRGBASE
{{dc:woocommerce:product_sku}}
Numéro EAN
636947228100
Diamètre (cm)
30
Hauteur en cm
15
Marque
Berkey
73,00

Met de RVS standaard voor Imperial en Crown Berkey waterfilter kun je gemakkelijk een glas onder het kraantje plaatsen. Dit zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.

AantalKorting
3 + 5%
Profiter de ce produit de soutien au personnel (en), zie bovenstaand overzicht. La prime est versée dans le panier de la ménagère !
J'utilise moi-même ces produits
"Je recommande vous aimez"
Tom Alaerds
Distributeur Logo Berkey

Standaard voor Imperial en Crown Berkey. De Berkey standaard voegt design en functionaliteit toe aan jouw Filtre à eau Imperial Berkey ou Filtre à eau Crown Berkey. De standaard is van gepolijst roestvrij staaldraad en is circa 15 centimeter hoog. Hierdoor kun je gemakkelijk een glas of kopje onder het kraantje plaatsen. De poten zijn van onderen omtrokken met rubber, waardoor de standaard geen beschadigingen veroorzaakt en zorgt voor extra duurzaamheid en stabiliteit. De standaard is verkrijgbaar in 4 maten (voor Travel Berkey, Big Berkey, Royal Berkey, Imperial Berkey et Crown Berkey), ontworpen zodat het dus bij elke Berkey waterfilter past.

Deze standaard is geschikt voor de Imperial en de Crown Berkey waterfilter.

Aanvulling op jouw Imperial of Crown Berkey waterfilter

Bestel hem dus eenvoudig bij jouw Filtre à eau Imperial Berkey ou Filtre à eau Crown Berkey. De standaard is een populaire toevoeging bij een Berkey waterfilter en daarom hebben wij complete sets samengesteld waarin deze standaard is opgenomen. Een set bestaat dan uit een Berkey waterfilter, een standaard en een kraantje (RVS of kijkglas). Natuurlijk profiteer je dan van een setkorting. Je kunt deze voordelige sets vinden op onze Berkey aanbiedingenpagina.

Montage niet nodig

Montage is bij dit product niet nodig, want de standaard is één geheel. Je haalt de verpakking eraf en hij is klaar om er een Berkey waterfilter op te plaatsen.

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Standaard voor Imperial en Crown Berkey waterfilter"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais