Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Welkom bij Alternatievemiddelen.nl

Wij zijn Tom en Melanie! Verliefd, verloofd en in 2017 ook getrouwd… we zeggen wel eens grappend tegen elkaar: Waar was je al die tijd? We hebben elkaar dan ook helemaal gevonden in een bepaalde levensstijl die wij nastreven. Zo natuurlijk mogelijk waarbij we evengoed zo veel mogelijk willen en kunnen genieten! De komst van ons dochtertje Zoë in augustus 2016, zoontje Quinn in september 2018 én zoontje Liam in maart 2021 zorgde ervoor dat we nog meer gemotiveerd zijn om een natuurlijke leefstijl te voeren. Uiteindelijk wil je als ouder namelijk het beste voor je kinderen, misschien nog wel meer dan voor jezelf. Wij kiezen daarom voor een bewust, natuurlijk en zinvol leven.

Ik (Melanie) heb hier inmiddels ook mijn levenswerk van gemaakt door een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut te volgen. In de zomer van 2019 ben ik hiervoor cum laude geslaagd. Sindsdien ben ik bezig geweest met een werkstage bij een collega therapeut en heb ik eind 2020 mijn eigen praktijk aan huis geopend. Mijn praktijk, genaamd “Natuurlijk Jezelf”, is een droom die ik al vanaf mijn puberjaren koester en die nu eindelijk gerealiseerd is. Vanuit mijn natuurgeneeskundige studie heb ik me verdiept in de gezondheid van lichaam en geest en ben ik in aanraking gekomen met verschillende alternatieve producten.

Vanuit nieuwsgierigheid maar ook met het doel een gezonder leven te leiden zijn wij deze producten gaan uitproberen. Alle producten die wij in deze webshop verkopen gebruiken wij dan ook zelf en hebben wij voor lange tijd eerst zelf uitgeprobeerd. Op deze manier verkopen wij alleen producten waar wij volledig achter staan en waar wij zelf in geloven! Ons assortiment is daarom klein, maar zal langzaam uitbreiden.

Leuk dat jij interesse hebt in onze webshop! Hopelijk beleef je, net als ons, veel plezier van de producten en wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar jouw ervaringen.

Mocht je nog vragen of tips hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Natuurlijke groet,
Melanie & Tom

Tom & Melanie

Wij zijn fan van

Aqua Aurora
Aqua Aurora
AquaPure Logo
AquaPure
logo bach bloesems
Bach
Badger logo
Badger
Berkey Water Filters
Berkey
Logo Bio-Kult
Bio-Kult
Bo-Bottles logo
Bo-Bottles
Breizh Import Keltisch zeezout logo
Breizh
British Berkefeld Water Filters logo
British Berkefeld
Logo Heel Biologische Geneesmiddelen B.V.
Heel
Logo i+m Naturkosmetik Berlin
i+m Naturkosmetik Berlin
Lamberts logo
Lamberts
LifeMiracleUSA
Life Miracle USA
Logo Mattisson
Mattisson
Mayu Logo
MAYU
MetaRelax logo
Metagenics Metarelax
Mollers logo
Möllers
Okae for Kids logo
Okae for Kids
Orthica logo
Orthica
ProOne Water Filters logo
ProOne
SanoPharm logo
SanoPharm
Schüssler logo
Schüssler
Testa logo
Testa
logo Vitakruid
Vitakruid
Vitals logo
Vitals
Logo Zechsal
Zechsal
Uit eigen ervaring

Alle producten die wij in deze webshop verkopen gebruiken wij zelf ook en hebben wij voor lange tijd eerst zelf uitgeprobeerd.

Levering

Bestellingen boven € 75,- worden bij ons gratis geleverd in Nederland. Anders vragen wij een eenmalige bijdrage van € 5,25 voor bezorging in Nederland. De verzendkosten in andere Europese landen verschilt per land. In België en Duitsland wordt gratis geleverd boven € 100,- en anders vragen we € 7,50 voor de bijdrage in de bezorging. In het andere gedeelte van Europa zijn de verzendkosten hoger. Je kunt ook kiezen voor levering op een servicepunt, je kunt dan daar, op elk voor jou geschikt moment, de bestelling afhalen.

Bereikbaar

Wij runnen ons bedrijf vanuit ons woonhuis, waarbij dus ook de praktijk ligt. En met een druk gezinsleven zijn we soms overdag wat minder bereikbaar telefonisch. Mocht je ons bellen en we nemen niet op, dan bellen we jou zeker terug. En via e-mail of WhatsApp kunnen wij ook snel reageren, dus je kunt ons het beste bereiken via e-mail of WhatsApp. Of kom in contact via onze social media kanalen.

Tevredenheid

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw ervaringen met onze producten, dus laat een review achter. Het is voor ons namelijk erg belangrijk dat je tevreden bent met de aangekochte artikelen. Voldoet het product toch niet aan de verwachtingen, dan kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

De waardering van www.alternatievemiddelen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1326 reviews.
nl_NLNederlands