Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Ruilen of retourneren

Retourvoorwaarden Alternatievemiddelen.nl BV

Het is voor ons erg belangrijk dat je tevreden bent met de aangekochte artikelen. Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen dan kun je dit binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. De verzendkosten van de retour zijn voor eigen rekening.

Ruilen

Ruilen is natuurlijk ook geen probleem. De procedure van het te ruilen artikel is hetzelfde als bij retourneren. De gewenste artikelen kun je vervolgens gewoon weer via de webshop bestellen op dezelfde manier waarop je al eerder een bestelling hebt geplaatst.

Belangrijke informatie betreffende jouw retour op een rij:

  • Zichttermijn van jouw artikel(en) is 30 dagen na ontvangst. Binnen dit zichttermijn kun je gebruik maken van jouw herroepingsrecht door onderstaand formulier in te vullen. Na herroeping heb je nog 14 dagen om de producten naar ons terug te sturen.
  • Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Binnen de zichttermijn mag het artikel uit de verpakking worden gehaald, bekeken en getest worden zoals je dat in de winkel ook zou doen. Let er wel op dat er tijdens het bekijken en testen geen beschadigingen ontstaan zodat het artikel in originele staat blijft.
  • Ontstaat er tijdens de zichtperiode toch schade aan het artikel dan ben je zelf aansprakelijk voor waardevermindering. Een eventuele waardevermindering zullen van het retourbedrag afhalen. Wanneer er sprake is van waardevermindering dan zullen wij direct na constatering contact met jou opnemen.
  • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
Dit formulier vraagt jou om jouw naam, adres en e-mailadres, zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Na het invullen en verzenden van het retourformulier ontvangen wij graag binnen 14 dagen de goederen retour.

Ons retouradres is:
Alternatievemiddelen.nl BV
Pastoor Debijestraat 59
5963 AE  Hegelsom

Je dient in het retour pakje de factuur bij te voegen voor een correcte afhandeling van de retourzending.

Verwerking van retouren
Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze direct verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden zo spoedig mogelijk verstuurd. Indien je geld van ons terug krijgt, verwerken wij deze terugbetaling zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen). Het is afhankelijk van de snelheid van jouw bank wanneer het geld op jouw rekening staat. Wij crediteren het bedrag via de betaalmethode die jij hebt gekozen bij de bestelling.

De waardering van www.alternatievemiddelen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1322 reviews.
nl_NLNederlands